Alapozás

Vasbeton sávalapok és pilléralapok.

Külső nyílászárók

Ötkamrás műanyag nyílászárók, minden helységben, fix, bukó és bukó-nyíló funkcióval, hőszigetelő üvegezéssel, a külső és belső oldalon faerezetes fólia borítással, külső párkánnyal.

Erkélykorlátok

Egyedi tervezésű, rusztikus fa erkélykorlátokkal.
Erkélyburkolat – A lépcsőházba illetve az erkélyre csúszásmentes padlócsempét teszünk.

Tetőszerkezet

Faszerkezetes tető, Mediterrán típusú beton cseréppel fedve.

Beltéri ajtók és bejárati ajtók

Beltéri ajtók – fából készült, vizes alapú lakkal kezelt beltéri ajtók, üveggel és egységes kilincsgarnitúrával.
Bejárati ajtók – rétegelt fából készültek, 68 mm vastag, több ponton záródó, biztonsági vasalattal és kilincsgarnitúrával rendelkeznek.

Elektromos szerelés

Rézvezeték, fehér színű szerelvényekkel. A kapcsolók és konnektorok Legrand típusúak vagy azonos minőségű fehér szerelvények az alábbiak szerint: kábel TV és internet-hálózat lakásonként egy vagy két vételi hellyel
Telefonhálózat – lakásonként 1db csatlakozási ponttal
A kábel TV és telefonhálózat végberendezéseket nem tartalmaz, a szerződéseket egyedileg kell megkötni. A lépcsőházak bejáratához központi kaputelefon rendszert építettünk ki. 
Vílágítótestek – A lakásokban kialakított fali lámpa és csillárhelyekre szerelhetők fel a leendő tulajdonosok igényének megfelelő világítótestek, amelyek nem tartozékai a lakásnak.

Külső tereprendezés

Az épületek közti zárt belső udvar füvesített és parkosított, térkővel burkolt közlekedő udvarrészekkel. Fából készült játszótér biztosítja a gyerekek kellemes időtöltését.
Biztonság – A biztonságot az udvart körbezáró kerítés, a lépcsőház bejáratához felszerelt kaputelefon és a lakások több ponton záródó bejárati ajtaja szolgálja.

Külső homlokzat

A homlokzat polisztirén hőszigeteléssel, színezett nemesvakolattal, valamint gyöngyvakolatos lábazattal ellátott. 

Szerkezeti falak, álaszfalak, födémek

A külső falak – a vasbeton falpillérek között – 30 cm vastag téglából, külső hőszigeteléssel, színezett nemesvakolattal, valamint gyöngyvakolatos lábazattal készültek. 
A lakások közötti válaszfalak 25 cm-es téglából, a lakáson belüli válaszfalak pedig 12 cm vastag téglából készültek.
A szintek között 23 cm vastag kerámia födém van, ami jó hang- és hőszigetelést biztosít az emeletek között.

Vízszerelés és csatorna

Vízszerelés – Egyedi, lakásonkénti vízórával, osztódobozos rendszerrel.
Csatorna – A szennyvízvezeték PVC csőből készült. A mosógépek számára minden lakás fürdőszobájában víz- és szennyvízcsatlakozás áll rendelkezésre. A fürdőszobákban padlóösszefolyó van. Fűtés-gázszerelés – A hőellátást minden lakásban külön kazán biztosítja. A radiátorok fehér színű, Vogel&Noot típusúak. A fürdőszobában egyenes, fehér törülközőszárítós radiátor kerül. A lakások hőmérsékletének szabályozására szobai termosztátos szabályozókat szerelünk fel.
Szellőzés – Az intenzív szellőztetést igénylő belső mellékhelyiségek (fürdőszoba) gépi mesterséges szellőzéssel (elszívóventillátor), beépített kapcsolóval rendelkeznek. A konyhai páraelszívó szabadban való kivezetését biztosítjuk.