Lakóparkról

Új építésű társasházakban kínálunk gyönyörű fekvésű lakásokat.
Kolozsvár központjától 7 km-re, 40-110 négyzetméteres feületű új lakások várják a kényelmes otthont keresőket.
A lakópark megtervezésekor, amelyben szinte mindenki megtalálhatja új otthonát, az elsődleges szempontok a következők voltak: a tájba illeszkedő, villa jellegű, elegáns, kényelmes családi otthonok, amelyek ugyanakkor a lehető legzavartalanabb személyes életteret biztosítják lakóiknak. A kínálat széles sávban mozog, kezdve a 40 négyzetméteres, másfél szobás lakástól egészen a 110 négyzetméteres alapterületű négyszobás lakásokig. Minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz. A lakópark egyesíti a falusi és városi élet előnyeit, közel van Kolozsvár központjához, mégis távol annak zajától. A lakópark teljes területe parkosított, a gyerekeket játszótér és homokozó várja.
Társasházaink Kolozsvár központjától alig 7 kilométerre, Kisbácsban, a tervezett autópálya letérőjétől 10 percre, távol a város zajától, csendes helyen épülnek, ahol egy új lakónegyed van kialakulóban. Kolozsvár központjából induló 31 és M31 számú autóbuszjárattal 20 perc alatt, illetve autóval 10 perc alatt érhető el.

A parkosított, körbezárt telken igény szerint vásárolható parkoló, illetve garázs.
A lakások jó tájolásúak, világosak, levegősek. A lépcsőházak természetes fénnyel megvilágítottak.
A lakásoknál olyan építési technológiát alkalmazunk, amely lehetővé teszi a falak többségének könnyű átrendezhetőségét, így a kivitelezés során az egyes helyiségek elrendezése és elosztása rugalmasan alakítható a vásárlók igényeinek megfelelően.
A lakások terveit napjaink elvárásai és a legmodernebb normák szerint készítettük el.
Fontos számunkra a minőség és a reális ár kompromisszum nélküli biztosítása, ezért a beruházást, a kivitelezést és az értékesítést egy kézben tartjuk.
A most épülő lakóparkunk 5 villa jellegű ápületből tevődik össze, minden épületben 16 lakás van és a lakásokhoz alagsori tárolókat (pincéket) is tudunk biztositani.
A társasházaktól 600 méterre elhelyezkedő erdő nemcsak pihentető sétákra, kirándulásokra, közösségi programokra nyújt lehetőséget, hanem tiszta levegőt is biztosít minden ottlakó számára.

Környék adottságai