Despre Proiect

Oferim apartamente cu o panoramă deosebită într-un ansamblu nou de locuințe.

Ansamblul de locuințe, este situat în localitatea Baciu, la 7 km din centrul Clujului si la 10 km de viitoarea autostradă, intr-un loc ferit de agitația orașului, unde este in formare un cartier nou.

Din zona centrală a Clujului cu mijloacele de transport în comun, respectiv autobuzele 31 si 31M, se poate ajunge în 20 de minute. Ansamblul de locuințe îmbină avantajele vieții rurale și a celei urbane, deoarece este aproape de centrul orașului, si totuși destul de departe de agitația și aglomerația unui oraș mare. Ansamblul nou compus din 5 imobile, tip vilă, care cuprind 70 de apartamente , cu suprafețe între 40 si 110  metrii pătrati, așteaptă famiile care caută o locuință, într-un mediu liniștit și plăcut. Fiecare apartament este prevăzut cu terasă sau balcon. Pentru parcarea autoturismelor asigurăm garaje la fiecare apartament, iar în demisol locuri de depozitare.

La momentul proiectării acestor apartamente, s-au luat în vedere următoarele aspecte: să se încadreze în zonă, să fie amplasate într-o zona liniștită, să fie într- un mediu nepoluant cu aer curat, și să ofere totodată un grad sporit de intimitate.

Proiectul imobiliar a inceput in anul 2008, iar de atunci au fost date în folosință 102 locuințe din acest ansamblu.

O mare parte din terenul destinat proiectului a fost dedicat spațiilor verzi, astfel încât cei care vor locui în aceste apartamente să se bucure de aer curat, liniște, verdeață, spații de recreere si tot ceea ce nu pot avea in centrul Clujului.

Apartamentele au orintare bună, spre sud, iar casa scărilor este luminată și cu lumină naturală. Proiectul permite compartimentarea apartamentelor la cererea clientului.

La aproximativ 600 m se situează pădurea Baciului, unde se pot face plimbări sau excursii în aer liber.

Posibilități