Fundație

Fundația este executată din beton armat.

Tâmplărie

Tâmplăria este executată din profil PVC VEKA Germania, cu 5 camere, culoarea stejar auriu, sticlă cu grosime de 32 mm.

Terase

Terasele sunt placate gu gresie de exterior, balustrăzile sunt din lemn masiv.

Acoperiș

Acoperișul este cu șarpantă din lemn, cu învelitoare de  țigle din beton.

Utilități

Sunt asigurate toate utilitățile: apă, gaz, canalizare, energie electrică. Apartamentele sunt dotate cu centrală, contoare de apă. În încăperi sunt montate calorifere, temperatura se poate regla cu termostat de cameră.

Izolația termică

Imobilul este izolat cu termosistem compus din: un strat de mortar adeziv, strat termoizolant din plăci din polistiren expandat ignifugat, strat de protectie din mortar adeziv armat cu plasă din fibră de sticlă, strat de grund pentru fixarea stratului final, stratul final de tencuială decorativă.

Instalația electrică

Instalația electrică este executată cu respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrie, rețeaua de internet, TV, telefon executate. În apartamente sunt montate întrerupătoare și prize marca Legrand, de culoare albă, fără corpuri de iluminat.Există interfon la intrare in clădire.

Structura-Pereți

Structura de rezistență a clădirilor este o structură rigidă, cu stâlpi si grinzi din beton armat, pereți în exterior din cărămidă cu grosimea de 30 cm. Planșeele între etaje sunt sunt planșee ceramice alcătuite din grinzi armate și corpuri ceramice cu grosimea de 23 cm, care asigură o bună izolație termica și fonică între nivele. Compartimentările sunt realizate din zidărie executată din cărămizi cu goluri, cu grosimea de 12 cm între camere si cu grosimea de 25 cm între apartamente.

Uși de intrare și exterior

Uşile de intrare sunt produse din lemn masiv, triplustratificat de răşinoase (brad) cu  grosimea de 68 mm. Sunt echipate cu feronerie de siguranţă, cu posibilitatea  închiderii în mai multe puncte.  Uşile sunt prevăzute cu garnituri de etanşare pentru a asigura izolarea termică şi fonică.
Ușile de interior sunt executate din lemn masiv,  echipate cu sticlă, șilduri și mânere.

Curte

Curtea este îngrădită cu gard,  poarta la intrarea in curte funcționează cu telecomandă. Sunt locuri de joacă special amenajate pentru copii cu suprafețe mari acoperite cu gazon, flori și arbuști ornamentali. Zonele de acces pentru mașini, aleele și trotuarele sunt pavate.